Tedenski promotor branja

Na tej strani bomo tedensko izpostavljali promotorje branja, ki bodo poleg te objave prejeli tudi simbolično darilce. Za promotorja branja se ni potrebno posebej prijavljati. Kaj pa morate storiti?

Napišite izviren komentar ali oceno prebrani knjigi. Vsak teden bomo izmed vseh objavljenih komentarjev izbrali po našem mnenju najboljšega in ga objavili skupaj z dodatno vsebino. Na vašo željo lahko objavimo tudi vašo fotografijo, ime, razred in šolo ali pa ostanete v celoti anonimni. Zaželeno je, da komentarje vaših vrstnikov tudi všečkate in nam na ta način pomagate pri odločitivi o zmagovalcu.

null

Tedenska promotorka branja: 5. razred

Mesto prve tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Babica barabica`` prisvojila učenka 5.c OŠ Anton Ukmar Sara Komac.

Promotorka branja za 5. razred

Ta knjiga je zelo doživeta. opisani liki te ponesejo v resnično dogajanje všeč mi je ker babica reče da krade stvari na koncu se pa izkaže da sploh ne krade in da so tiste stvari ki jih je ukradla samo nič vredne. pri tej knjigi sem se veliko nasmejala. naučila sem se da v življenju ni dobro krasti in da je dobro če vse poveš po resnici saj kasneje se ti to lahko maščuje in lahko zabredeš v težave zato jo vsem priporočam ker se boste vsi nasmejali in vas bo spravila v boljšo voljo ni mi bilo všeč ko babica umre in na koncu je malo žalosta ampak se po tem vse popravi ampak tega nikoli ne pozabiš ker si ti osebo imel rad. umam da jo boste vsi prebrali.

Zanimivost

diamonds-3213873_960_720

David Walliams

walliams

Kviz

question-2004314_960_720
null

Tedenska promotorka branja: 6. razred

Mesto prve tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Otilija gre v šolo`` prisvojila učenka 6.c OŠ Koper Nely Kajzer.

Promotorka branja za 6. razred

Knjiga mi je zelo všeč! Ima zelo lepe ilustracije in če dobro opazuješ knjigo najdeš tudi nekaj skritih duhcev v njej. kaj vse bi dala da bi imela takšno življenje kot Otilija. Kniga je očarljivo elegantna,polna nenavadnih detajlov,domiselnih slikovnih presenečenj in vizualnih šal.knjiga je podobno narejena kot strip zato jo priporočam tudi ljubiteljem stripov. Otilija gre v šolo je ena od knig ki se jim ne moreš vpreti.. Če te zanimajo dogodivščine in zabava je ta knjiga ravno pravšnja zate.Priporočam pa še Otilija in rumena mačka ter Otilija na morju…

Zanimivost

Biedermeier-salon-canapé,

Chris Riddell

Riddell chris

Kviz

question-2004314_960_720
Oktober