Tedenski promotor branja

Na tej strani bomo tedensko izpostavljali promotorje branja, ki bodo poleg te objave prejeli tudi simbolično darilce. Za promotorja branja se ni potrebno posebej prijavljati. Kaj pa morate storiti?

Napišite izviren komentar ali oceno prebrani knjigi. Vsak teden bomo izmed vseh objavljenih komentarjev izbrali po našem mnenju najboljšega in ga objavili skupaj z dodatno vsebino. Na vašo željo lahko objavimo tudi vašo fotografijo, ime, razred in šolo ali pa ostanete v celoti anonimni. Zaželeno je, da komentarje vaših vrstnikov tudi všečkate in nam na ta način pomagate pri odločitivi o zmagovalcu.

null

Tedenska promotorka branja: 5. razred

Mesto tretje tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Babica barabica`` prisvojila učenka 5.a OŠ Dekani Marijana Panić.

Promotorka branja za 5. razred

“Babica barabica” je najboljša knjiga na svetu in tudi smešna knjiga.Na začetku je Beno imel babico za dolgočasno, ampak potem se je podal pustolovščini z babico.Na koncu je Beno izvedel, da babica ima raka in, da bo še do božiča in, da ta čas, ki preživlja z njo je
ZELO, ZELO DRAGOCEN!!!!!! DRAGOCENEJŠI OD DIAMANTOV, DRAGULJEV, NAKITA,….!!!!!!!

Presenetlo me je to, da je babica lagala, sa je VRHUNSKA TATICA DIAMANTOV.
Na koncu mi je bilo žal, zato, ker je babica umrla.Ampak Beno jo še ima za babico barabico in se je še spominja.Tej knjigi bi dala največ zvezdic, saj je ta knjiga ZELO, ZELO, ZELO, ZELO ZANIMIVA!!!! Od zdaj je to moja najljubša knjiga.
(Priporočam, da jo drugi čim prej preberete!)

David Walliams

walliams

Kviz

question-2004314_960_720

Zanimivosti

diamonds-3213873_960_720
null

Tedenska promotorka branja: 6. razred

Mesto tretje tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Prodam Rozinkota`` prisvojila učenka 6.a OŠ Dekani Neža Rožac.

Promotor branja za 6. razred

Knjiga mi je bila že po naslovu in naslovnici zelo všeč. Ko sem prebrala knjigo prodam,mamo ter prodam očeta sem vedela ,da moram tudi to.Oskar vedno napiše sezname ob katerimi se odlično zabavašin nasmeješ. Na polovici knjige me zelo preseneti mamina odobritev ,da zamenja Rozinkota za starejšo sestro.Na koncu je bilo zanimivo ,da mami,ki sta zamenjali otroke se dobro poznata.Če želite še kaj izvedeti preberite knjigo …
Priporačam prodam mamo , prodam očeta!!!!!!!!!!!!
…skrivna agentka…

Care Santos

Cara Santos,katalonska pisateljica,Ljubljana Slovenija 20.03..2017
[Portret]

Kviz

question-2004314_960_720
Oktober

Teden otroka

Rok Trkaj in Igor Saksida

Ambasadorja evropskega leta kulturne dediščine.

VEČ