Tedenski promotor branja

Na tej strani bomo tedensko izpostavljali promotorje branja, ki bodo poleg te objave prejeli tudi simbolično darilce. Za promotorja branja se ni potrebno posebej prijavljati. Kaj pa morate storiti?

Napišite izviren komentar ali oceno prebrani knjigi. Vsak teden bomo izmed vseh objavljenih komentarjev izbrali po našem mnenju najboljšega in ga objavili skupaj z dodatno vsebino. Na vašo željo lahko objavimo tudi vašo fotografijo, ime, razred in šolo ali pa ostanete v celoti anonimni. Zaželeno je, da komentarje vaših vrstnikov tudi všečkate in nam na ta način pomagate pri odločitivi o zmagovalcu.

null

Tedenska promotorka branja: 5. razred

Mesto prve tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Kolesar naj bo`` prisvojila učenka z vpisno številko 0112289.

Promotorka branja za 5. razred

Meni je knjiga zelo všeč. Pripoveduje o super prijateljih in o ljubezni med Ranto in Metko. Smodlak je zabaven in prav popestri knjigo. Je veliko nenavadni, nepričakovani, zabavnih in super prigod. Metka med dogodivščino skrbi za red, saj fanta sploh ne razmišljata veliko. Ranta in Smodlak se velikokrat prijateljsko skregata kar je zabavno.
Bralci, i knjigo še niste prebrali, vam jo toplo priporočam.
EVA P.

Primož Suhodolčan

primoz-suhodolcan

Kviz

question-2004314_960_720
null

Tedenska promotorka branja: 6. razred

Mesto prve tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Prodam mamo`` prisvojila učenka Maja Frank, 6.A, OŠ Dekani.

Promotorka branja za 6. razred

``Knjiga Prodam mamo mi je všeč, ker je avtor napisal mišljenja marsikaterega otroka. Oskarjevi seznami so me spravljali v smeh : ) najbolj mi je pa bil zanimiv del, ko sta bila dva kandidata za njegovo mamo v bistvu osebi s katerimi se je Nora (njegova najboljša prijateljica) dogovorila. Knjiga govori ravno o tem kako ima tvoj najboljši prijatelj..sosed..sošolec vedno zanimivejše stvari od tebe. Njemu se pa zdi ravno obratno. Nora je želela imeti njegovo mama saj bi lahko z njo: brala, se pogovarjala v vsebinah knjig, bi ji pripovedovala najrazličnejše pravljice…Oskarju je bil pa bolj všeč Norin oče saj bi lahko: bil buden dokler se nebi zvrnil po tleh od zaspanosti, igral video igrice neomejeno dolgo, bil sam doma…Presenetilo me pa je, da je na koncu dala oglas tudi njegova mama. Zanimivo je pa bilo tudi to da je on povedal o svoji mami samo najlepše možne stvari, ona pa o njem trdno resnico: je len…ne mara brati..rad ima računalniške igre in ne dela domačih nalog.
Jo priporočam vsem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
…Maja…``

Care Santos

Kviz

question-2004314_960_720
Oktober

Teden otroka

Rok Trkaj in Igor Saksida

Ambasadorja evropskega leta kulturne dediščine.

VEČ