Tedenski promotor branja

Na tej strani bomo tedensko izpostavljali promotorje branja, ki bodo poleg te objave prejeli tudi simbolično darilce. Za promotorja branja se ni potrebno posebej prijavljati. Kaj pa morate storiti?

Napišite izviren komentar ali oceno prebrani knjigi. Vsak teden bomo izmed vseh objavljenih komentarjev izbrali po našem mnenju najboljšega in ga objavili skupaj z dodatno vsebino. Na vašo željo lahko objavimo tudi vašo fotografijo, ime, razred in šolo ali pa ostanete v celoti anonimni. Zaželeno je, da komentarje vaših vrstnikov tudi všečkate in nam na ta način pomagate pri odločitivi o zmagovalcu.

Tedenska promotorka branja: 5. razred

Mesto šeste tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Čarodej iz Samarkanda`` prisvojila učenka z vpisno številko 0300793.

Promotorka branja za 5. razred

Ta knjiga je bila zelo lepa in razburljiva. Najbolj mi je bila všeč Anahita. Zelo rada bi doživela to dogodivščino. Všeč mi je bilo, ko je princ vprašal Anahito za roko. Ta knjiga ti sporoča, da ne smeš verjeti videzu, saj je človek notraj v srcu drugačen. Ko se je zlobni čarovnik spremenil v Anahitinega očeta, je žena takoj čutila, da je drugačen.
Vse mi je bilo všeč, res vse. To knjigo priporočam vsem, ki jim je všeč pustolovščina in razburljive scene.

Alan Temperley

alantemperley

Zanimivost

samarkand

Pomembno obvestilo

Zaradi tehničnih težav s spletno stranjo, v mesecu novembru nismo ažurno objavljali tedenskih promotorjev branja. Hvala za razumevanje!

Tedenska promotorka branja: 6. razred

Mesto šeste tedenske promotorke branja si je s svojim bogatim in zanimivim komentarjem o prebrani knjigi ``Superpunca`` prisvojila Femi Reid iz 6.d OŠ Koper.

Promotor branja za 6. razred

Anja je lena deklica s slabimi ocenami, poleg tega pa jo sošolci zbadajo, ker je cmera. Anja je po mojem mnenju zaradi tega potrta. Nekega popoldneva sreča sošolca Mihca ali kot mu pravijo Mali Znanstvenik. Vpraša ga zakaj ni bil v šoli ta pa ji odvrne, da je zato ker je ravno dokončal enega svojih izumov. To so bile slušalke, ki te naredijo pametnega, ko jih nosiš in določeno snov prebereš. Vedel je, da ima Anja v šoli slabe ocene, zato jo je pripravil do tega, da jih preizkusi. Rekel ji je, da stoprocentno delujejo in če želi biti pametna jih mora nekaj časa nositi. Anja je sprejela poskus vendar si ni zapomnila koliko krat mora snov prebrati…. Knjiga se mi je zdela poučna in takoj ko sem prišla do čisto zadnje besede sem razmišljala o Mihovem izumu. Morda res ni bil pravi izum vendar je pomagal Anji postati Superpunca. Preberi knjigo in izvedel boš zakaj ji je tako ime.

Rudi Mlinar

Kviz

question-2004314_960_720

Pomembno obvestilo

Zaradi tehničnih težav s spletno stranjo, v mesecu novembru nismo ažurno objavljali tedenskih promotorjev branja. Hvala za razumevanje!

Oktober

Teden otroka

Rok Trkaj in Igor Saksida

Ambasadorja evropskega leta kulturne dediščine.

VEČ

November
December

November/December

Pomembno obvestilo

Zaradi tehničnih težav s spletno stranjo, v mesecu novembru in decembru nismo ažurno objavljali tedenskih promotorjev branja. Hvala za razumevanje!